Deze licentie* geeft toegang tot het nieuwe digitale lesmateriaal van het keuzevak Voeding, hoe maak je het? In deze nieuwe editie staat de praktijk centraal. Via de online omgeving heb je onder andere toegang tot een ruim aanbod nieuwe en uitdagende praktijkopdrachten. Naast beroepsvaardigheden worden ook algemene vaardigheden geoefend. De theorie is compact en voorzien van verwerkingsvragen met uitgebreide feedback. Flitskaarten en diagnostische toetsen helpen bij het leren.
Het lesmateriaal bestaat uit vier thema’s. In het thema Speciale wensen ga je aan de slag met recepten voor speciale doelgroepen, zoals veganistische, koolhydraatarme en glutenvrije gerechten. In het thema Trends en ontwikkelingen ontdek je nieuwe bereidingstechnieken en kook je volgens de laatste trends. Het thema De buitenlandse keuken laat je kennismaken met Japanse, Spaanse, Amerikaanse en andere kookstijlen. En het thema Voedselverspilling helpt je om slim en lekker gebruik te maken van restjes, zodat je nooit meer iets hoeft weg te gooien.Vanzelfsprekend worden alle eindtermen van het keuzevak volledig afgedekt door het lesmateriaal.
Dit digitale product maakt onderdeel uit van de vernieuwde editie van de methode Profiel Groen. Meer informatie vindt u op onze website.
Wil je voor alle deelnemers op de locatie of opleiding een licentie op deze digitale module bestellen, dan kun je ook gebruik maken van ons bestelformulier voor digitale leermiddelen. Klik hier.
* Een licentie op het digitale lesmateriaal van de methode Profiel Groen is twee schooljaren geldig.
Deze licentie* geeft toegang tot het nieuwe digitale lesmateriaal van het keuzevak Voeding, hoe maak je het? In deze nieuwe editie staat de praktijk centraal. Via de online omgeving heb je onder andere toegang tot een ruim aanbod nieuwe en uitdagende praktijkopdrachten. Naast beroepsvaardigheden worden ook algemene vaardigheden geoefend. De theorie is compact en voorzien van verwerkingsvragen met uitgebreide feedback. Flitskaarten en diagnostische toetsen helpen bij het leren.
Het lesmateriaal bestaat uit vier thema’s. In het thema Speciale wensen ga je aan de slag met recepten voor speciale doelgroepen, zoals veganistische, koolhydraatarme en glutenvrije gerechten. In het thema Trends en ontwikkelingen ontdek je nieuwe bereidingstechnieken en kook je volgens de laatste trends. Het thema De buitenlandse keuken laat je kennismaken met Japanse, Spaanse, Amerikaanse en andere kookstijlen. En het thema Voedselverspilling helpt je om slim en lekker gebruik te maken van restjes, zodat je nooit meer iets hoeft weg te gooien.Vanzelfsprekend worden alle eindtermen van het keuzevak volledig afgedekt door het lesmateriaal.
Dit digitale product maakt onderdeel uit van de vernieuwde editie van de methode Profiel Groen. Meer informatie vindt u op onze website.
Wil je voor alle deelnemers op de locatie of opleiding een licentie op deze digitale module bestellen, dan kun je ook gebruik maken van ons bestelformulier voor digitale leermiddelen. Klik hier.
* Een licentie op het digitale lesmateriaal van de methode Profiel Groen is twee schooljaren geldig.